De ce noiExperienta de peste 10 ani!

 

Smart
Electrical
Solutions


Smart Electrical Solutions România furnizează soluții în domeniul electric și a fost fondată în anul 2004. Pe această piață majoritatea furnizorilor sunt împărțiți în două categorii: cei care furnizează soluții în instalații electrice de forță și cei care furnizează soluții în zona curenților slabi. SES Company integrează cu succes ambele variante, curenți tari, curenți slabi, plus serviciile de proiectare.
Firma oferă soluții integrate în domeniul instalațiilor electrice iar rolul ei este acela de a optimiza echipamentele și aparatajul electric, pentru a eficientiza în acest fel pe termen lung atât costurile de realizare a sistemelor cât și costurile de administrare.
Practic, în cadrul unui proiect, SES Company le oferă clienților analiza de risc, consultanță, proiectare, implementarea soluției iar mai apoi consultanță și service. Însă dincolo de aceste aspecte practice SES Company optimizează investiția clientului, asigură eficiență în administrare și economisire, datorită panourilor fotovoltaice care produc energie verde.
Capacitatea SES Company de a asigura un management integrat al soluțiilor asigură succesul oricărui proiect, indiferent de complexitate, în care compania este solicitată..

Suntem pregătiți să lucrăm cu dumneavoastră


Contactați-ne