Electrician autorizat ANRE
Satu Mare - 24/7


Pentru detalii contactează-ne prin telefon
Suntem specializati in instalatii electrice pentru case si apartamente.


SUNA ACUM

0748-160-061

 

SC SMART ELECTRICAL SOLUTIONS SRL este instalator autorizat validat de Fondul pentru mediu, în “Programul Național Casa Verde Fotovoltaice”. Construim sisteme fotovoltaice la cheie pentru sectorul rezidențial, comercial și industrial.


OFERTA FOTOVOLTAICE

SERVICII OFERITE

Aveți o problemă de ordin electric? SES COMPANY o rezolvă!

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid! Intervențiile se fac de urgență pe întreg teritoriul judetului Satu Mare. Apelați-ne la 0748-160-061 (tarif normal) și intrați în legătură directă cu unul din operatorii noștri. Îndată ce ne veți comunica problema cu care vă confruntați, vom delega o echipă de intervenție rapidă la adresa dumneavoastră pentru a remedia defecțiunea semnalată în cel mai scurt timp posibil.

Deasemenea, echipele noastre execută măsurători și avizări PRAM, branșamente electrice rezidențiale și industriale, instalații electrice de joasă și medie tensiune. Prin serviciile noastre de mentenanță asigurăm fiabilitatea sistemelor energetice pe toată perioada anului necesar atât la domiciliu cât și în spațiile comerciale sau de producție.

Despre noi

Părerile clienților

Firme care au incredere in SES Company

Contactează-ne NON-STOPSuntem specializati in instalatii electrice pentru case si apartamente.


SUNA ACUM

0748-160-061