Ofertă de preț pentru Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara!

Cum poți economisi făcând inițial o investiție care să merite pe viitor? Ei bine, dacă te gândești să iei în calcul energia regenerabilă, energia verde, atunci mai jos găsești oferta noastră de preț pentru Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara! Caută să vezi care sunt panourile fotovoltaice care se potrivesc nevoilor tale!

Fotovoltaicele, în funcție de celulele din care sunt făcute, pot fi de mai multe feluri. Fiecare categorie de panouri fotovoltaice se poate plia pe o nevoie sau mai multe. Din acest motiv, interesează-te cine îți poate oferi panouri fotovoltaice monocristaline, pentru că sunt cele mai bune.

Panouri Fotovoltaice în toată România

Fotovoltaice în toată România

Panouri Fotovoltaice Rezidențiale și Industriale

Sună acum

Ofertă sisteme fotovoltaice REZIDENȚIALE

3 KWP

PromoGREEN

Productie anuala medie: 3780 kWh

Suparafață necesară: 15mp

MONOFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 25.000 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 22.500 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 25.000 RON (TVA 19% inclus)

TRIFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 27.000 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 24.000 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 27.000 RON (TVA 19% inclus)

5 KWP

BasicGREEN

Productie anuala medie: 6300 kWh

Suparafață necesară: 25mp

MONOFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 35.000 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 31.000 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 35.000 RON (TVA 19% inclus)

TRIFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 37.000 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 33.000 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 37.000 RON (TVA 19% inclus)

6 KWP

SpecialGREEN

Productie anuala medie: 7560 kWh

Suparafață necesară: 29mp

MONOFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 39.190 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 35.000 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 39.190 RON (TVA 19% inclus)

TRIFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 41.500 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 37.000 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 41.500 RON (TVA 19% inclus)

8 KWP

ExpertGREEN

Productie anuala medie: 10080 kWh

Suparafață necesară: 38mp

MONOFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 47.570 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice:  42.000 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 47.570 RON (TVA 19% inclus)

TRIFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 50.000 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 44.500 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 50.000 RON (TVA 19% inclus)

10 KWP

ProfiGREEN

Productie anuala medie: 12600 kWh

Suparafață necesară: 49mp

TRIFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 59.000 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 52.500 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 59.000 RON (TVA 19% inclus)

12 KWP

PremiumGREEN

Productie anuala medie: 15350 kWh

Suparafață necesară: 60mp

TRIFAZAT

(PREȚ VECHI Persoane Fizice 69.500 RON)

PREȚ NOU Persoane Fizice: 61.500 RON (TVA 5% inclus)

PREȚ Persoane Juridice: 69.5000 RON (TVA 19% inclus)

Ce conțin pachetele?

Estimarea acestor costuri nu include taxele solicitate fiecărui beneficiar de către distribuitor de energie electrică după caz.

PANOURI FOTOVOLTAICE

INVERTOR

OPTIUNI SUPLIMENTARE

Despre Smart Electrical Solutions

Suntem pioneri în România pe piața de panouri fotovoltaice

Smart Electrical Solutions România furnizează soluții în domeniul electric și a fost fondată în anul 2004. Pe această piață majoritatea furnizorilor sunt împărțiți în două categorii:

  • cei care furnizează soluții în instalații electrice de forță
  • cei care furnizează soluții în zona curenților slabi.

SES Company integrează cu succes ambele variante, curenți tari, curenți slabi, plus serviciile de proiectare.

Firma oferă soluții integrate în domeniul instalațiilor electrice iar rolul ei este acela de a optimiza echipamentele și aparatajul electric, pentru a eficientiza în acest fel pe termen lung atât costurile de realizare a sistemelor cât și costurile de administrare.

Practic, în cadrul unui proiect, SES Company le oferă clienților analiza de risc, consultanță, proiectare, implementarea soluției iar mai apoi consultanță și service.

Însă dincolo de aceste aspecte practice SES Company optimizează investiția clientului, asigură eficiență în administrare și economisire, datorită panourilor fotovoltaice care produc energie verde.

Capacitatea SES Company de a asigura un management integrat al soluțiilor asigură succesul oricărui proiect, indiferent de complexitate, în care compania este solicitată..

Adrian Ștef

C.E.O.

Smart Electrical Solutions

Suntem specializați în instalații de panouri fotovoltaice rezidențiale și industriale.

Zilnic un client nou fericit. Un client vechi care dorește și în alte locuri panouri fotovoltaice. Astăzi poate nu, dar mâine poți fi chiar tu unul dintre clienții fericiți care se bucură de energie verde. De energie electrică transformată prin panourile fotovoltaice pentru care ai optat.

Cele mai bune panouri fotovoltaice sunt cele monocristaline

Îți pot veni în ajutor mulți experți. Trebuie doar să găsești acei oameni cu experiență, care oferă nu doar calitate, ci și prețuri bune. Dacă ești interesat și curios în același timp de cum ar arăta un viitor verde, atunci poți apela cu încredere la SES Company!

Poți lua în calcul serviciile pe care compania noastră le pune la dispoziția publicului și poți vorbi direct cu un expert pentru a stabili exact ce ai nevoie. Ce tipuri de panouri fotovoltaice se potrivesc nevoilor tale? Cât costă Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara și care ți s-ar potrivi? Cât costă serviciul în sine, fără fotovoltaice?

Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara
Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara

Panouri fotovoltaice – astăzi o dorință, mâine un vis împlinit

De la dorință și până la vis împlinit nu este mult! Chiar și atunci când vorbim despre panouri fotovoltaice, totul se poate realiza foarte ușor și repede. De exemplu, experții SES Company oferă servicii rapide. De când se încheie contractul și până să te folosești de fotovoltaice durează doar câteva zile.

Desigur, în funcție de complexitatea proiectului, timpul de livrare poate să difere. Cert este că transparența este la ordinea zilei și vei știi mereu în ce stadiu este lucrarea.

Cu ce prețuri te întâmpină SES Company? Există pachete de panouri fotovoltaice pentru toți. Este practic imposibil să nu găsești ceva care să ți se potrivească.

Asigură-te doar că te faci înțeles. Că transmiți toate detaliile, așteptările tale, că oferi posibilitatea experților să vadă unde vrei panouri fotovoltaice. Există cazuri și cazuri. Unele acoperișuri din Tamasesti au înclinație mai mare, altele mai mică. Altele au locuri greu accesibile, pe când altele, precum cele ale halelor industriale din Tamasesti, sunt drepte.

Dacă ești convins că fotovoltaicele sunt ceea ce vrei, proiectul care trebuie demarat în viitorul apropiat, atunci consultă oferta noastră de preț și mai apoi poți lua decizia finală. Fii sigur doar de faptul că soluții există! Și încearcă să vizualizezi de acum încolo casa cu un sistem de panouri fotovoltaice.

Montaj Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara

Montajul de panouri fotovoltaice în Tamasesti, județul Hunedoara se realizează de obicei într-o zi lucrătoare, având o echipă mare de instalatori de panouri fotovoltaice, ajungem repede la clienții noștri și putem finaliza montajul într-o singură zi.

Echipa noastră se deplasează în Tamasesti după semnarea contractului și montează sistemul pe care l-ai ales din oferta noastră.

Dosarul de prosumator pentru Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara

Dosarul de prosumator este pregătit și depus de noi, fiind acreditați și autorizați de A.N.R.E.. Smart Electrical Solutions SRL este autorizat pentru instalarea / montarea Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara.

Panouri Fotovoltaice sunt o soluție la care poți apela dacă îți dorești:

Fiecare român și fiecare persoană în parte are nevoie de panouri fotovoltaice. Fiecare știe, însă, când să apeleze la ele. Aceste sisteme de panouri nu sunt tocmai cea mai ieftină soluție, dar reprezintă soluția de pe urma căreia se vor culege cele mai multe beneficii.

Îți survine responsabilitatea de a te ocupa nu doar de casa ta, ci și de bunăstarea proprie și bunăstarea planetei. Dacă vom continua să consumăm la fel de mult fără a implementa soluții-verzi, atunci tot noi vom avea de suferit. De pe urma acțiunilor noastre vom culege roade sau nu vom culege nimic.

Din ce în ce mai multe Panouri Fotovoltaice Tamasesti Hunedoara.

panouri fotovoltaice/caption]

Panouri fotovoltaice instalate astăzi înseamnă o planetă mai verde, un viitor mai bun, o casă mai economă. Asigură-te de faptul că și tu iei în calcul panourile fotovoltaice. Este nevoie de ele tot mai mult. Sperăm că este și cazul tău!

Suntem și pe YouTube, unde poți vedea câteva montaje pe care le-am realizat.

 

Lasă un răspuns