Servicii


Proiectare


Cand vine vorba despre proiectarea sistemelor inteligente de management al cladirii sau a tehnologiei integrate, luam cu atentie in calcul fiecare aspect.

SOLUTII INTELIGENTE PENTRU CLADIRI

Cladirile din ziua de azi trebuie sa faca fata unui mare numar de cerinte, spre deosebire de cele din trecut.
Managementul eficient al cladirii implica printre altele, controlul accesului personalului si al vizitatorilor, gestiunea eficienta a resurselor, controlul iluminarii spatiilor si a birourilor, precum si o securitate totala a persoanelor si a bunurilor.
Inginerii nostri vor defini scenarii si vor atesta solutiile cele mai adecvate, integrand perfect toate aspectele pentru a aduce cladirea la un alt nivel de siguranta si comfort, aceasta fiind totodata mai economica si mai eficienta.


SISTEM DE MANAGEMENT AL CLADIRII


Customizare, flexibilitate si accesibilitate pentru imbunatatirea performantei si eficientei.
Solutia individualizata si adaptata la cerintele dumneavoastra va simplifica managementul instalatiilor si va ajuta la eficientizarea costurilor cladirii dumneavoastra, precum si la sporirea comfortului si a sigurantei acesteia.
CLADIREA INTELIGENTA
Un sistem eficient de management al cladirii inseamna noi standarde de comfort in viata noastra de zi cu zi. In spatiul in care ne desfasuram activitatea, comfortul este controlat astfel incat sa beneficiem de temperatura optima, sau de iluminatul apropiat. Atat pentru activitati ce tin de service, cat si pentru timp-liber, o cladire inteligenta asigura accesul la surse de informatie si tehnologii totale.
UN SPATIU SECURIZAT
Un sistem inovativ de management al cladirii poate controla accesul prin monitorizarea ferestrelor si usilor. Sisteme sofisticate de detectie la efractie pot detecta intrusii, inundatiile sau incendiile si pot trimite mesaje pentru a cere asistenta. Iluminatul si jaluzelele automate pot functiona ca inhibitor mentinand siguranta caselor si a cladirilor de birouri.
ECONOMIZARE SI ECOLOGIE
Un sistem eficient de management al cladirii va ajuta la economisirea energiei si va reduce astfel costurile. Controlul individual al camerelor poate reduce 30% din cheltuielile de incalzire/racire, sau chiar mai mult daca este folosit in combinatie cu controlul automatic al obloanelor.
AUTOMATICA CLADIRII
Automatica cladirii include controlul si monitorizarea sistemului de incalzire si racire, sistemul de ventilatie, pompe, rezervoare, ascensoare, etc.
Toate sistemele electrice si mecanice sunt monitorizate si controlate de noduri inteligente de control.
CONTROLUL ILUMINATULUI
Iluminatul unor zone comune a cladirii va fi controlat de catre nodurile inteligente de control. Grupuri de iluminat din spatiile comune sunt controlate in intensitate, dupa cum urmeaza: .
 • Utilizarea intrerupatoarelor locale
 • Pe baza detectarii miscarii
 • Pe baza nivelului de iluminare
 • Orare pentru iluminat
 • MASURAREA CONSUMULUI
  Consumul de apa , energie electrica si energie pentru sistemul de aer conditionat se masoara in fiecare apartament in parte.
  Contoarele de apa si electricitate sunt echipate cu iesiri impuls. Toate consumurile sunt directionate in baza de date a Sistemului de Operare al Cladirii pentru generarea de rapoarte regulare de consum.
  ALARMAREA LA INCENDIU
  Sistemele de alarmare la incendiu sunt integrate cu monitorizarea Sistemului de Management al Cladirii; iar in caz de incendiu, alarmele sunt afiliate cu ajutorul interfetelor grafice integrate si ventilatia este oprita in zona respectiva.
  CONTROLUL ACCESULUI
  Sistemul de control acces va fi integrat cu automatizare cladirii, controlul iluminatului si alte sisteme de securitate , utilizand Sistemul de Operare al Cladirii ca platforma de integrare. Implementarea se face prin cititoare de proximitate, noduri de control, chei electronice si incuietori electronice. Clasificarea utilizatorilor permite restrictionarea accesului la alte zone decat cele in care acestia sunt autorizati, in functie de orarul de acces.
  ALARMARE LA EFRACTIE
  Sistemele de alarmare la efractie includ protectie la efractie si monitorizarea interiorului.
  Acestea sunt perfect integrate la nivel de software cu controlul accesului, cu supravegherea video, controlul iluminatului si automatizarea cladirii, astfel incat permiterea accesului dezarmeaza automat zonele de alarma.
  SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO
  Monitorizarea video presupune utilizarea de camere de supraveghere video conventionale digitale si IP. Sistemul de camera de supraveghere trebuie sa fie implementat cu un Sistem Digital de Inregistrare Video(NVR). Sistemul NVR este inregistrat cu serverele Sistemului de Operare al Cladirii, astfel incat, de exemplu, o alarma declansata la efractie sa porneasca automat sistemul de inregistrare video, sau alte functii anterior definite.
  SISTEME INTEGRATE DE SECURITATE
  Noi stim ca fiecare client este unic si are nevoi specifice. De aceea oferta noastra de sisteme integrate de securitate este structurata in functie de clientii carora i se adreseaza. Fie ca sunteti interesat de domeniul industrial, cel al constructiilor civile, sau de infrastructura, va stam intotdeauna la dispozitie prin adresele noastre de contact.
  BAZA IMPLICITA
  La nivel organizational managementul securitatii implica stabilirea unui cadru de functionalitate dedicat, cooperarea cu institutiile cu atributii in domeniu si conlucrarea cu specialisti, interni sau externi. Am invatat din experienta ca interdependentele care exista intre diferite categorii de sisteme complexe si infrastructuri ne obliga la o inalta pregatire profesionala precum si la folosirea celor mai adecvate produse. Astfel suntem in masura sa oferim consultanta pentru orice decizie legata de Securitate, precum si sa efectuam lucrarile de implementare sau mentenanta.
  KNOW-HOW
   Avantajele solutiilor noastre:
  • Instalare si punere in functiune rapida
  • Amortizarea rapida a echipamentelor
  • Exploatarea facila
  • Service de lunga durata
  DEZVOLTARE SI PROFITABILITATE
   Solutii integrate care garanteaza:
  • Productivitate maxima
  • Consum minim de resurse
  • Securitate maxima
  • Investitii sigure
  NOI SATISFACEM ORICE NEVOI:
  De la consultanta la service si nu numai. Punctul de pornire in dezvoltarea unei solutii optime, atat din perspectiva tehnica, cat si din acea economica, este acela de a lua in calcul fiecare factor atunci cand evaluam profilul de risc al cladirii si al sistemului. Includem totul in serviciile noastre, de la instruirea operatorilor la service si modernizare.

  Solutiile in instalatii electrice, retele electrice si bransamente pe care le oferim sunt destinate diverselor sectoare din industrie, office building-uri, domeniul hotelier, modernizari, relocari, servicii de lunga durata; precum si cladirilor:incalzire, ventilatie, iluminare, identificarea pierderilor de energie si implementarea de masuri pentru eficientizarea proceselor.
  Gama completa de servicii pentru sisteme integrate de automatizari, actionari si furnizarea de energie electrica, cuprinde consultanta, proiectare, management de proiect, montare si punere in functiune, precum si extinderea sistemelor;

  CONTROL ACCES

  Nevoile de control acces variaza de la cele medii la foarte ridicate. Sistemele oferite de noi sunt scalabile si au o structura modulara, astfel incat sunt usor de ajustat la nevoi diferite , inclusiv la schimbarile in timp ale unei organizatii . Un nivel ridicat de securitate nu compromite facilitatea accesului pentru utilizatorii sistemului. De asemenea , sistemul este usor integrabil cu alte sisteme. Controlul accesului este implementat prin cititoare de proximitate, chei electronice si incuietori electronice. Utilizatorii pot fi clasificati , astfel incat acestia sa aiba acces numai la spatiile in care sunt autorizați, sa intre in functie de orarul de acces in zona respectiva.
   CARACTERISTICI:
  • Noi standarde pentru sistemele de acces cu cardul
  • Inalt grad de securitate si accesibilitate
  • Integrare ideala in cadrul proceselor de Securitate
  • Usor de utilizat
  • Design modular, ușor integrabil cu alte tehnologii

  SISTEME DE TELEVIZIUNE CU CIRCUIT INCHIS – CCTV

  Ceea ce face diferenta in calitatea imaginii este gradul in care aceasta poate fi folosita.
  Asadar este crucial ca sistemul de supraveghere video sa tina cont de parametrii cum ar fi nevoia de a vizualiza alb-negru sau color, panoramic sau in detaliu, exterior sau interior, in timpul zilei sau al noptii. Noi va ajutam sa optati pentru acele sisteme care se muleaza perfect pe nevoile dumneavoastra. Garantam cea mai buna calitate a imaginii pentru caracteristicile specifice ale obiectivului si in functie de scopul sistemului.
   CARACTERISTICI:
  • Monitorizarea flexibila de la distanta
  • Imagine de referinta
  • Diferite optiuni de redare
  • Detectarea miscarii

  SISTEME DE SEMNALIZARE SI ALARMARE LA EFRACTIE

  Sistemele de semnalizare si alarmare la efractie detecteaza intrusii, descurajeaza spargerile si asigura securitatea atat pentru proprietate cat si pentru persoane. Cand un sistem de monitorizare al unei cladiri detecteaza o prezenta neautorizata, trimite un semnal la centrul de monitorizare, de unde dispecerul nostru va lua toate masurile de cuviinta: iar sistemul va declansa executarea scenariilor predefinite pentru aceasta situatie.
   CARACTERISTICI:
  • Inalta eficienta si maxima incredere
  • Senzori bazati pe tehnologii diferite, reunite in acelasi sistem
  • Siguranta atat pentru persoane cat si pentru bunuri
  • Aplicatii inovative pentru a rezolva probleme unice de securitate

  SISTEME DE DETECTIE SI ALARMARE LA INCENDIU

  Siguranta este o nevoie adanc inradacinata si fundamentala. Siguranta persoanelor, a bunurilor si a datelor este rezultatul solutiilor inteligente de detecție la incendiu. Cand vorbim despre detectia precisa, semnalizarea rapida si reactia corecta, noi impunem standardele pentru fiecare caz in parte.
   CARACTERISTICI:
  • Se asigura evitarea alarmelor false
  • Posibilitatea dezvoltarii ulterioare si expansiunii
  • Prin flexibilitate si scalabilitate
  • Operare facila pentru utilizatorul final
  • Ofera inalta protectie a investitiilor

  SISTEME DE DETECTIE SI ALARME PRIMETRALE

  Avertizarea timpurie este cea mai buna prevenire.
  Furnizam cele mai avansate si de incredere solutii pentru securitatea perimetrala, in functie de, si adaptate la nevoile de Securitate ale fiecarui caz.

  SISTEMELE DE DETECTIE PERIMETRALA INCLUDE:

  • Sisteme de detectori pe garduri sau pe alte bariere fizice
  • Sisteme cu cabluri ingropate
  • Bariere electronice
  • Detectori monostatici de exterior(cu infrarosu pasiv, cu microunde, duale)
  • Camera CCTV
  • Alarme video
   CARACTERISTICI:
  • Pot fi adaptate la un gard existent sau montate odata cu un gard nou
  • Usor integrabile cu sisteme de supraveghere video si sistemele control acces
  • Toate componentele sistemului de detectie perimetrala sunt ascunse vederii
  • Simplu de intretinut

  SISTEME DE INTERFONIE SI VIDEOINTERFONIE

  Siguranta, control si clasa
  In concordanta cu standardele noi de viata si cu o evaluare realista a riscului pe care il presupune proprietatea, accesul in imobile poate fi controlat printr-un sistem de interfonie sau videointerfonie.
   CARACTERISTICI:
  • Permisia accesului de la distanta
  • Controlul uneia sau mai multor usi
  • Conformarea la cele mai inalte standarde
  • Controller electric al broastei
  • Moduri de functionare”zi”si”noapte”
  • Usor integrabile oricarui spatiu
  • Design atractiv

  CABLAJ STRUCTURAT RETELE VOCE-DATE

  Prin faptul ca oferim servicii profesionale pe durate lungi de timp, creem valoare adaugata pentru clientii nostri. Scopul nostru este sa cladim relatii durabile, oferind servicii optime pentru a veni in intampinarea nevoilor specific fiecarui caz in parte.

  TELEFONIE DIGITALA ANALOGICA, VOCE-OVER-IP

  Datorita eficientei largimii de banda si preturilor reduse pe care tehnologia voice over ip le pune la dispozitie , intreprinderile incep gradual sa migreze de la sistemele de telefonie traditionala pe fir de cupru la sisteme VoIP, pentru a-si reduce costurile lunare.
  VoIP transmite atat voce cat si date printr-o singura retea, ceea ce reduce semnificativ costurile de transfer.

  INSTALARE SI SERVICII


  Contactați-ne pentru o ofertă personalizată


  Contact